keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Karjatilallisia

Tämän ihanan tilallisen olen saanut askartelutapaamisesta! Suloinen tuo otus on! Taas olen ympännyt kuvaan kiekuran, tällä kertaa omasta mielestä vähän paremmin kuin aikaisemmin =)

-merja-

4 kommenttia:

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Ihanasti olet täyttänyt tuota tagia tuolla takana, mulla kun on iso kasa noita... joten luultavasti varastan tuon vinkin sulta joku päivä.... kiekurakin ihanasti - olen tosi huono niitä käyttämään. Ihana kortti!

Riituli kirjoitti...

Upea kortti! Tykkään! Suloinen pupu! Ja kaikki on juuri sopivasti paikoillaan!

Piia kirjoitti...

Suloinen kortti :) Ja noita tageja pitäisi kyllä minunkin saada tuhottua kun noin hyviltä kerran korteissa näyttävät.... taidampa minäkin siis ideaa lainailla joku kerta :D

Siis ihan tavallista hienojakoista kohojauhetta käytin itse, mutta kokemuksesta sanoisin että UTEE jauheella tai jollain muulla paksummalla kohojauheella varmaan onnistuu paremmin :D

Maaret kirjoitti...

Multa oli ehditty viedä jo sanat suusta, nimittäin taustalla olevaan tagiin minäkin heti kiinnitin huomiota, se on hitsin hyvän näkönen ja sopii todella hienosti kokonaisuuteen:) Taidanpa minäkin Tätä ideaa "lainata" joku kerta:) Kiekura on kanssa hyvä yksityiskohta ja onhan koko korttikin tietysti kaunis!