sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Karkkipusseja


Maijun blokissa oli kuvia hänen tekemistään aivan ihanista "karkkipusseista". Siitä intoutuneena halusin itsekin koettaa ja tässä kuvat ensimmäisistä pusseista! Minä kiinnitin tuon paperin tuohon sellofaanipussiin kaksipuoleisella teipillä enkä nitojalla. Tämä siksi, etten keksinyt nopeasti millä olisin saanut nuo niitit piiloon ja toiseksi koska minun nitojani on niin onneton, ettei nitominen sillä olisi edes onnistunut!!! Mutta kiitos Maijulle ihanasta ideasta!!
-merja-

5 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Ihania karkkipusseja.Loistava idea.

Pinkkis kirjoitti...

Oi oi, ihana idea vielä viime hetken joulumuistamisiin! Ja tuo sinun väritys leimakuviin on aina yhtä nättiä, jos itsekkin joskus kehittyisi. :)

maiju kirjoitti...

Kiva nähdä, että miten muut toteuttavat tätä... Kivoja pusseja ja kiva antaa niitä läheisilleen, kun on enemmän kuin kortti ja mukana pieni muistaminen :)

Maaret kirjoitti...

Nää on tosi kivoja. Mä kävin kanssa eilen Maijun blogissa tällaisia karkkipusseja ihailemassa ja peräänkuulutin ohjeita. Ne onkin itseasiassa aika näppärä ja helppokin toteuttaa. Uskon myöskin, että saajat niistä ilahtuvat kovasti :) Pussejahan voi sitten "jalostaa" nimppareille, synttäreille, hääjuhliin jne. vaihtelemalla pusssin kokoa ja sisältöä ja tietenkin leimakuvaa ja tekstejä. On tää blogimaailma vaan niin ihana, kun ohjeita ja ideoita jaetaan, eikä pantata vaan itsellään:)

mummeli kirjoitti...

Ihania karkkipusseja olet ahertanut. Tämä oli kyllä taas Maijulta tosi upea vinkki meille kaikille.